Aktuelnosti

🏆 PRVACI REPUBLIKE SRBIJE 🏆

Tehnička škola „Sava Munćan“ na Republičkom takmičenju iz oblasti mašinstva, koje je održano u Smederevskoj Palanci, osvojila je prvo mesto i ekipno postala prvak države.

Na Republičkom takmičenju iz oblasti mašinstva održanom 10. i 11. maja u Smederevskoj Palanci, nakon dugih priprema učenici Tehničke škole „Sava Munćan“ ekipno su osvojili prvo mesto u kategoriji bravar – zavarivač.

Pavle Pejčinović osvojio je drugo mesto, a Nikola Nikolić treće mesto, u timu ekipno učestvovali su i Ivan Jožević, Daniel Sombor, Bojan Branisavljević, Luka Palikuća i doprineli da Tehnička škola „Sava Munćan“ sa svojih pet učenika bude državni prvak.

Učenicima su mentori bili profesori mašinske grupe predmeta Jovan Anđelić, Slobodan Živković, Jaroslav Hoc, Petar Čula, Dejan Kranjčević i Novica Ostojić.

XXVIII REPUBLIČKO TAKMIČENJE UČENIKA MAŠINSKIH ŠKOLA 🏆

Čestitamo učenicima 1.razreda Sambor Danijelu, Zlović Pejčinović Pavlu, 3.razreda Jovanović Milanu, profesorima Anđelić Jovanu, Hoc Jaroslavu i Čula Petru!

Zahvaljujemo se direktoru naše škole Tehnička Škola Sava Munćan g.Stamenković Željku na podršci i što je uvek i svuda uz svoje učenike!

Učenik 3.1 odeljenja Tehnička Škola Sava Munćan Milan Jovanović, mašinski tehničar motornih vozila, na republičkom takmičenju mašinskih škola održanom u Kraljevu od 12.05.23.do 14.05.23.osvojio je 3. mesto svojim znanjem. Čestitamo i učeniku i profesoru!

Mentor: prof.Jovan Anđelić

Podrška: prof. praktične nastave Petar Čula


Takmičenje iz saobraćaja

Učenici i učenice naše škole 24.04.23. i 25.04.23.god.učestvovali su na Republičkom takmičenju iz #saobraćaja koje se održalo u Beogradu. Ekipno, osvojili smo 8.mesto. Pojedinačno, učenica Marijana Rakić iz teoretsko dela osvojila je 2. mesto, a učenik Dušan Bančilov iz vožnje osvojio je 4.mesto. Čestitamo ekipi koja je predstavljala našu školu: Potočan, Riter, Nikolajev, Rakić, Bančilov i Adamović.

Čestitamo i profesorima Biljana Milovanov Ex Vujicic, Igor Ivaskovic, Lidija Stanojev Leksa, instruktoru Balan Zoranu i Blagojević Radovanu. Podrška sve vreme bio je i direktor naše škole Željko Stamenković.


Kakve su nam misli, takva su nam i dela.

Učenički parlament Tehnička Škola Sava Munćan osudio je nasilje u OŠ “Vladislav Ribnikar” u Beogradu. 🥀

Kao što smo prošle školske godine pokrenuli akciju uz podršku predsednice opštine gđe Violete Simić pod nazivom #Volim#svoj#grad i stali na put nasilju i vandalizmu na Tri krsta i okolini naše opštine, ovoga puta zauzimamo stav da na nasilje i dekadenciju odgovorimo afirmativno, pozitivnim mislima i dobrim delima. Počeli smo sa radom i uređenjem kabineta hemije, a u toku predstojeće nedelje u četvrtak 18.05.23.održaćemo druženje ispred škole “Igrajmo šah na otvorenom”, dok 20.05.23.organizujemo Književno veče učenika 3.2 odeljenja Luke Nikolića.

Afirmativno, pozitivno, nek dela svedoče o dobrim mislima!🌺

Učenici Tehnička Škola Sava Munćan su 3.dan radne akcije posvetili boji. Finiširanje uz brisanje i popravljanje školskog nameštaja privedeno je kraju. Danas su učenike posetili prof.Slobodan Živković i prof. Lidija Stanojev Leksa svojim kulinarskim specijalitetima. Dan je protekao radno. Kabinet hemije je spreman za novu generaciju 2023/2024.


Dan otvorenih vrata u Tehničkoj školi “Sava Munćan”