Aktuelnosti

XXVIII REPUBLIČKO TAKMIČENJE UČENIKA MAŠINSKIH ŠKOLA 🏆

Čestitamo učenicima 1.razreda Sambor Danijelu, Zlović Pejčinović Pavlu, 3.razreda Jovanović Milanu, profesorima Anđelić Jovanu, Hoc Jaroslavu i Čula Petru!

Zahvaljujemo se direktoru naše škole Tehnička Škola Sava Munćan g.Stamenković Željku na podršci i što je uvek i svuda uz svoje učenike!

Učenik 3.1 odeljenja Tehnička Škola Sava Munćan Milan Jovanović, mašinski tehničar motornih vozila, na republičkom takmičenju mašinskih škola održanom u Kraljevu od 12.05.23.do 14.05.23.osvojio je 3. mesto svojim znanjem. Čestitamo i učeniku i profesoru!

Mentor: prof.Jovan Anđelić

Podrška: prof. praktične nastave Petar Čula


Takmičenje iz saobraćaja

Učenici i učenice naše škole 24.04.23. i 25.04.23.god.učestvovali su na Republičkom takmičenju iz #saobraćaja koje se održalo u Beogradu. Ekipno, osvojili smo 8.mesto. Pojedinačno, učenica Marijana Rakić iz teoretsko dela osvojila je 2. mesto, a učenik Dušan Bančilov iz vožnje osvojio je 4.mesto. Čestitamo ekipi koja je predstavljala našu školu: Potočan, Riter, Nikolajev, Rakić, Bančilov i Adamović.

Čestitamo i profesorima Biljana Milovanov Ex Vujicic, Igor Ivaskovic, Lidija Stanojev Leksa, instruktoru Balan Zoranu i Blagojević Radovanu. Podrška sve vreme bio je i direktor naše škole Željko Stamenković.


Kakve su nam misli, takva su nam i dela.

Učenički parlament Tehnička Škola Sava Munćan osudio je nasilje u OŠ “Vladislav Ribnikar” u Beogradu. 🥀

Kao što smo prošle školske godine pokrenuli akciju uz podršku predsednice opštine gđe Violete Simić pod nazivom #Volim#svoj#grad i stali na put nasilju i vandalizmu na Tri krsta i okolini naše opštine, ovoga puta zauzimamo stav da na nasilje i dekadenciju odgovorimo afirmativno, pozitivnim mislima i dobrim delima. Počeli smo sa radom i uređenjem kabineta hemije, a u toku predstojeće nedelje u četvrtak 18.05.23.održaćemo druženje ispred škole “Igrajmo šah na otvorenom”, dok 20.05.23.organizujemo Književno veče učenika 3.2 odeljenja Luke Nikolića.

Afirmativno, pozitivno, nek dela svedoče o dobrim mislima!🌺

Učenici Tehnička Škola Sava Munćan su 3.dan radne akcije posvetili boji. Finiširanje uz brisanje i popravljanje školskog nameštaja privedeno je kraju. Danas su učenike posetili prof.Slobodan Živković i prof. Lidija Stanojev Leksa svojim kulinarskim specijalitetima. Dan je protekao radno. Kabinet hemije je spreman za novu generaciju 2023/2024.


Dan otvorenih vrata u Tehničkoj školi “Sava Munćan”